You are currently viewing Symposium ‘Innovatie binnen de oncologische chirurgie’

Symposium ‘Innovatie binnen de oncologische chirurgie’

Op zaterdag 13 mei 2023 staat het symposium op de planning: innovatie binnen de oncologische chirurgie. Tijdens het symposium worden drie masterclasses verzorgt omtrent de innovatie binnen de oncologische chirurgie. Zo worden er technieken besproken in de oncologische chirurgie, maar ook zullen wetenschappelijke onderzoekers aan bod komen om te vertellen over hun onderzoek en de ontwikkeling van dergelijke innovatieve technieken. Er is een mogelijkheid voor externen om een kaartje te kopen en aanwezig te zijn bij het symposium. Een aankondiging van de kaartverkoop komt online op de website. Wij zien jou graag tegemoet op het symposium dat zal plaatsvinden op 13 mei 2023!

Leave a Reply