Welkom bij de Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten (VCMS) Amsterdam, VUmc.

De Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten (VCMS) Amsterdam, VUmc is een initiatief, dat er naar streeft om het bachelor-curriculum te verrijken met extra chirurgisch onderwijs. VCMS bevindt zich op alle acht medische faculteiten, waarbij elke VCMS-afdeling met elkaar is verbonden via VCMS Nederland.

 

Wat wij doen

VCMS Amsterdam, VUmc biedt geneeskundestudenten een programma aan, bestaande uit workshops, masterclasses en extra activiteiten om de studenten kennis te laten maken met de wereld binnen de snijdende en aanverwante specialismen en om de contacten tussen hen te intensiveren. Wij nemen geneeskundestudenten uit het 2e en 3e jaar van de bachelor aan en wij pogen hierin een hechte groep te creëren.

Lid worden van VCMS Amsterdam, VUmc

Ben jij 2e of 3e jaars bachelorstudent Geneeskunde? Dan kan jij je aanmelden voor het programma van VCMS Amsterdam, VUmc. Het onderwijs is bedoeld voor iedereen die verdieping en verbreding zoekt binnen de snijdende en aanverwante specialismen. 

Om je aan te melden voor de VCMS Amsterdam, VUmc moet je een sollicitatieprocedure doorlopen.De sollicitatieprocedure bestaat uit een tweetal documenten aangeleverd in PDF, bestaande uit:

  1. Een curriculum vitae 
  2. Een motivatiebrief (max. één A4)

Voor een lidmaatschap bij de VCMS Amsterdam, VUmc is een contributie vereist. De kosten bedragen 60,- euro. Door middel van een contributie kan VCMS de onderwijsdagen realiseren. 

Vermeld in jouw motivatiebrief duidelijk wat jouw motivatie is voor het volgen van het programma van VCMS Amsterdam, VUmc. De bestanden en jouw gegevens kunnen verzonden worden via het sollicitatieformulier.

De sollicitatieperiode voor VCMS Amsterdam, VUmc 2023 – 2024 is geopend! Dien jouw sollicitatie uiterlijk voor 17 september in.

De inzendingen zijn aandachtig doorgenomen en beoordeeld. De uitslag van de selectieprocedure is bekend gemaakt aan de sollicitanten. Allen hartelijk dank voor het enthousiasme en de sollicitaties. Wil jij je aanmelden voor de volgende editie? Houd dan deze pagina en onze social media kanalen in de gaten!

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan gerust contact op door rechtsboven op ”contact” te drukken en jouw vraag via ons contactformulier in te sturen. Daar vind je ook onze FAQ over de VCMS.